Partners

De samenwerkingen van Eurostar Fireworks

Eurostar Fireworks is officieel distributeur van Klasek Trading fireworks uit Tsjechië! Al Sinds 2018 heeft Eurostar Fireworks een goede samenwerking met Klasek Trading en maken we het mogelijk om de fantastisch producten op de markt in Nederland te mogen aanbieden. 

Wie is Klasek Trading?

Klasek Trading is de grootste vuurwerk importeur in Tsjechië, en onderhand ook de grootste leverancier van alle soorten vuurwerk op de Europese vuurwerkmarkt. Het totale assortiment bedraagt ca 1500 verschillende producten in alle denkbare categorieën.

In Nederland is Klaek trading het meest bekend onder hun merken DumBum en Scream. De producten van DumBum staan garant voor de hardste Salute knallen op de Europese markt, met een breed scala aan producten.

De Scream serie producten wordt steeds verder uitgebreid, en omvat intussen ook al een vrij compleet assortiment. Niet alleen in F2, maar ook in de F1 categorie zijn er producten te vinden.

Om alle producten van Klasek Trading verder over Nederland te verspreiden, lanceren we in 2021 de officiële online shop www.vuurwerkhub.nl. Via deze shop wordt een compleet assortiment van Klasek Trading aangeboden, Geïnteresseerd in deze producten? Zoek je dichtstbijzijnde dealer via onze webshop en plaats je vuurwerkbestelling!

Dealer worden van Eurostar Fireworks en haar partners?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.