Over ons

Eurostar Fireworks staat voor goede service en hoogwaardig vuurwerk. Next level consumentenvuurwerk!

Consumentenvuurwerk op hoog niveau

Eurostar Fireworks blinkt uit in hoogwaardig consumentenvuurwerk voor de Nederlandse markt. Meer diversiteit in kleur en effect, daar staan we voor. Daarom worden onze producten zelf samengesteld en op maat gefabriceerd. Eurostar Fireworks brengt de professionele vuurwerkeffecten naar de consument: een unieke mix van het vuurwerk dat op zowel de consumentenmarkt als de professionele shows te zien is.

Eurostar Fireworks heeft de kennis en ervaring

Met onze kennis over de huidige vuurwerkmarkt voor consumenten en professionals hebben wij unieke producten kunnen samenstellen en groeit ons aanbod nog steeds. Het vuurwerk is door ons zelf ontworpen en spectaculairder dan ooit. We werken samen met een pyrotechnicus met jarenlange ervaring met professionele vuurwerkshows in binnen- en buitenland.

Veiligheidseisen voor alle producten

Vuurwerk is voor vermaak! Eurostar Fireworks verkoopt alleen vuurwerk dat is voorzien van een Europese CE-markering, dat aantoont dat het vuurwerk aan de veiligheidseisen voldoet en uitgebreid is getest om op de veiligheidseisen te controleren. Ook aan de veiligheid tijdens transport en opslag is goed nagedacht. Eurostar Fireworks werkt samen met TNO Nederland en BAM Duitsland om aan de strenge eisen te voldoen.

Beoordeling van klanten

Onze klanten geven ons op dit moment een rapportcijfer van 8,5. Het meest tevreden zijn ze over de kwaliteit van het vuurwerk en de snelle service die we bieden. Wil jij ook een recensie achterlaten? Laat het ons dan alsjeblieft weten. We zijn altijd benieuwd naar je bevindingen. Wie weet is er nog ruimte voor verbetering!

  • Kwaliteit vuurwerk 100% 100%
  • Levertijd 90% 90%
  • Prijs 80% 80%
  • Klantenservice 90% 90%

Word Eurostar dealer

Word ook reseller van Eurostar Fireworks vuurwerk! Koop vuurwerk in met passie en voor een eerlijke prijs.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van Eurostar Fireworks:

basic budget calculatorтрадкорпоративный блогartmanikunstkameracatdog